Wil jij grip op verzuim?

De best werkende verzuimoplossingen voor
zorg, welzijn en onderwijs.

Weet jij hoeveel tijd en geld je dagelijks kwijt bent aan verzuim en re-integratie?

Een verzuimende medewerker kost gemiddeld 250 euro per dag

Snel handelen is cruciaal, want het ziekteverzuim binnen je organisatie kan arbeidsrelaties verstoren en een zware last leggen op je personeelsbeleid en bedrijfsvoering. 

Merk jij binnen verzuimtrajecten dat:

  • De complexiteit toeneemt waardoor je overzicht en controle dreigt te verliezen
  • De focus ligt op problemen en patronen niet worden doorbroken
  • Klachten niet medisch zijn, maar wel medisch worden beoordeeld en behandeld

Neem dan contact op en ontdek wat Werk&Welzijn voor jou kan betekene

Ik heb Floris leren kennen als iemand die oprecht geïnteresseerd is in anderen. Hij luistert goed en weet de juiste vragen te stellen om tot de kern te komen. Floris is creatief en innovatief in zijn aanpak en weet goed te schakelen tussen het belang van het individu en de organisatie. Daarnaast beschikt Floris over een grote dosis humor.

Tobias Eijgelshoven directeur/ bestuurder CURA XL 

99 problems but verzuim ain’t one

Samen bouwen we een solide fundament waarmee we verzuim effectief beheersen en aanpakken.

Met de casemanager van Werk&Welzijn ben je verzekerd  van optimale zorg en begeleiding voor zowel medewerkers als leidinggevenden. Dit resulteert in minder verzuim. kostenbesparing en een veilige bedrijfscultuur gericht op welzijn en vooruitgang.


Wat anderen vinden...

Floris zijn ruimdenkende, onbevooroordeelde houding maakt hem laagdrempelig in het contact. Een prettige gesprekspartner met oog voor detail.

Floris haalt met zijn humor “de beren van de weg”.Roy IJzer-

Werkconsulent

Kenmerkend in zijn aanpak is doelgericht en pragmatisch, waardoor er op een adequate wijze de vertaalslag naar de uitvoering kan worden gemaakt. Floris is sterk in het beleids/proces vorming samen met de uitvoering op te tellen waardoor maatwerk mogelijk is en de implementatie fase niet langer duurt dan nodig. Heldere communicatie, bevlogen, goed luisteren naar de vraag en doorvragen  waren opvallende kenmerken. Een uiterst prettige samenwerking met een resultaat. Bedankt Floris.

Bureau voor noordelijke gemeenten

Sander H.J. Vrieling 

Directeur/ eigenaar BVNG

In de samenwerking heb ik Floris ervaren als iemand die betrokken en gedreven is en graag een stap extra zet om uit te zoeken hoe zorg of processen binnen de organisatie beter of slimmer kunnen worden georganiseerd. Hij neemt anderen mee in zijn bevindingen en ontwikkelt niet alleen zichzelf maar ook de mensen met wie hij samenwerkt. Floris zal altijd een stap extra zetten om tot een goed resultaat te komen. Hij is creatief en niet bang om buiten de lijntjes te kleuren.

Tessa Jonker, leefstijl academie, ZZP

Kies voor een externe casemanager van Werk&Welzijn

Verzuimbegeleiding werkt het best wanneer deze plaatsvindt vanuit zuivere rol, los van andere taken en verantwoordelijkheden binnen de organisatie. De casemanager van Werk&Welzijn brengt expertise, objectiviteit en onafhankelijkheid met zich mee zodat de belangen van de werkgever en de medewerker optimaal worden behartigd. 

Kies voor Werk&Welzijn als jouw partner in verzuimbeheer en ontdek hoe we jou kunnen ondersteunen bij het effectief beheersen van verzuim, het besparen van kosten en het bevorderen van een gezonde werkomgeving.


Kennismaken

Wil jij weten wat Werk&Welzijn voor jou kan betekenen? Plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

Download hier jouw gratis Wegwijzer verzuim

De Wegwijzer Verzuim van Werk&Welzijn neemt jouw stap voor stap door het hele verzuimproces. Van verzuimmelding, naar het omgaan met een verzuimende medewerker tot het opbouwen van een gedegen en gestructureerd verzuimdossier.