Floris van Hee 

Aangenaam...

12 jaar 

Ervaring binnen zorg en welzijn

10 jaar
Ervaring als trainer/ coach
4 jaar

Ervaring met scholing en onderwijs

100%
Dienstverlenend
Arbo dienstverlening reïntegratie Groningen Drenthe Friesland

Over mij

Mijn naam is Floris van Hee, ik ben getrouwd en woon met mijn vrouw en twee dochters in Groningen. Met Werk&Welzijn wil ik het vangnet zijn voor de werkgevers en werknemers in de zorg, welzijn en het onderwijs die te maken hebben met ziekte en verzuim.

Binnen arbeidsrelaties geloof ik sterk in wederzijdse afhankelijkheid. Werknemer en werkgever hebben elkaar nodig, het één kan niet zonder het ander. Dit geldt voor de goede tijden maar ook zeker in tijden wanneer het minder gaat. Wanneer je van mening bent dat een zieke medewerker vooral met rust moet worden gelaten, ben je snel uitgepraat. Ik denk dat werkgever en werknemer hiermee te kort worden gedaan. Als je net als ik vindt dat je als werkgever een actieve bijdrage kunt leveren aan het welzijn en herstel van je medewerker, dan openen deuren en kun je samen onderzoeken wat iemand nodig heeft om zijn leven op te pakken en terug te keren naar de werkvloer.

Investeren in het herstel van een medewerker begint bij een goed gesprek. Niet alleen luisteren, maar echt begrijpen. Verder kijken dan de eerste emoties en achterhalen wat de behoefte is. Wanneer alles op tafel ligt samen kijken naar passende interventies die werken voor medewerker en organisatie.

Mijn wens is om mensen te vinden die geloven wat ik geloof en met ze samen te werken zodat we samen beter worden, omdat we met elkaar hetzelfde doel nastreven.

“Eén van de mooiste compensaties in het leven is dat geen enkel mens een ander mens kan helpen zonder zichzelf te helpen”.   (Ralph Waldo Emerson)

Tobias Eijgelshoven

Directeur/ bestuurder CURA XL

Floris is oprecht geïnteresseerd in anderen.

Ik heb hem leren kennen als iemand die goed luistert en de juiste vragen weet te stellen om tot de kern te komen. Floris is creatief en innovatief in zijn aanpak en weet goed te schakelen tussen het belang van het individu en de organisatie. Daarnaast beschikt hij over een grote dosis humor.

Specialistische verzuimbegeleiding 

voor onderwijs, sociaal domein, zorg en welzijn diensten 

Verzuimbeleid

Verzuim zonder hoofdpijn begint bij een goed verzuimbeleid. Ontdek hoe jij het verzuim terugdringt, risico’s beperkt en kosten bespaart.


Casemanager 

regie op verzuim 

Zeker weten dat je aan alle re-integratie en administratieve verplichtingen voldoet, geen onnodige kosten maken en altijd op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkelingen. Dat is waar een Casemanager verzuim voor zorgt.

Coaching/ begeleiding 

Ontdek hoe jij door middel van coaching en begeleiding het verzuim op een positieve manier beïnvloed. Bespaar kosten en breng weer beweging in dat complexe verzuimdossier.
Zorg welzijn onderwijs medewerker leidinggevende

Mijn Missie

Mensgerichte verzuimbegeleiding, met een zakelijke kijk op kosten en risicoreductie 
Wanneer je spreekt over verzuim heb je het over persoonlijk leed, tegenover zakelijke belangen. Het samenbrengen van deze belangen op een manier waarbij alle partijen profiteren is het streven. 

Gezonde medewerkers in een gezonde organisatie
Het inrichten van processen en systemen waarin medewerker en organisatie vanuit samenwerking, vertrouwen en autonomie optimaal presteren.

Waarde toevoegen
Door risicoreductie en besparen van kosten, maar ook door aandacht, oprechte interesse en te sturen op verbinding.

Vraag gestuurd en oplossingsgericht
Door eerst te begrijpen en dan begrepen worden, oplossingen vinden die werken voor jouw specifieke hulpvraag. 

Register specialistisch casemanagement

RSC is het grootste kwaliteitsregister voor casemanagers werkzaam op het gebied van ziekte en arbeidsongeschiktheid. Casemanagers die ingeschreven staan bij het register specialistisch casemanagement hebben een geaccrediteerde HBO opleiding afgerond en volgen jaarlijks verplichte bijscholing.