Floris van Hee 

Aangenaam...

Over mij

Mijn naam is Floris van Hee en ik geloof in een inclusieve samenleving met een gelijkwaardige plek voor iedereen, ongeacht afkomst, geloof, gender, ziekte, stoornis of beperking. Naar mijn mening zijn het de zorg, welzijn en het onderwijs die in onze samenleving zorgen voor een eerlijk speelveld met gelijke kansen. Daarom vind ik het belangrijk dat er voor organisaties en medewerkers die dagelijks de zorg dragen over anderen, goed wordt gezorgd. 

Werk&Welzijn staat dan ook voor gezonde medewerkers in een gezonde organisatie.

Want gezonde organisaties zijn succesvolle organisaties. Ze zijn succesvol omdat de mensen binnen deze organisaties zich beschermd voelen. De sterke cultuur fungeert als een vangnet. De medewerkers voelen en weten dat hun leidinggevenden, collega’s en de werkgever op hen let. Dit leidt tot wederkerig gedrag. Het levert individuele beslissingen, inspanningen en gedragingen op die het lange termijn belang van de organisatie ten goede komen en ondersteunen.

The purpose of life is not to be happy. It is to be useful, to be honorable, to be compassionate, to have it make some difference that you have lived and lived well.

(Ralp Waldo Emerson)

Zorg welzijn onderwijs medewerker leidinggevende

Mijn Missie

Met Werk&Welzijn help ik organisaties met het terugdringen van verzuim, besparen van kosten en het neerzetten van een verzuimbeleid dat werkt.

Dat doe ik omdat ik geloof dat jouw organisatie het verschil kan maken.

En als ik jou kan helpen het verschil te maken, dan maken wij samen de wereld een klein stukje beter.